DOLAR

34,2414$% 0.35

EURO

37,2307% 0.44

STERLİN

44,7309£% 0.66

GRAM ALTIN

2.989,52%1,21

ÇEYREK ALTIN

5.052,00%0,85

TAM ALTIN

20.142,00%0,86

a

GÖMEÇ’TE UNUTULMAZ FESTİVAL BÜYÜK BİR COŞKUYLA SONLANDI.

GÖMEÇ’TE UNUTULMAZ FESTİVAL BÜYÜK BİR COŞKUYLA SONLANDI.
0

BEĞENDİM

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Gömeç Zeytin Dalı Kültür Sanat ve Barış festivali, büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamlandı.

Vatandaşlar,  altı gün süren festival boyunca sanat ve kültür dolu anların keyfini çıkardılar. Festivalin kapanışında ise katılımcılar, festivalin başlangıçtaki coşkusunu aynı şekilde yansıtarak etkinliğe veda etti. Özellikle, Konuşmacılar, Sergiler, Stantlar ve halk oyunları, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Konserler ise festivale renk kattı ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

SON GÜNDE COŞKU TÜM HIZIYLA DEVAM ETTİ.                                                                                                                    3.sü düzenlenen Gömeç Zeytin Dalı Kültür Sanat ve Barış Festivalin son gecesinde, ünlü sanatçı Hüsnü Şenlendirici ,festivale katılan izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatarak etkinliğe renk kattı. Konserde coşkusunu ve enerjisini sahneye yansıtan Hüsnü Şenlendirici, performansıyla festivale damgasını vurdu ve izleyicilerden tam not aldı.

BAŞKAN BAĞCI BURADAKİ MİSAFİRLERİMİZ ARTIK GÖMEÇLİ OLMA YOLUNDA BİR POTANSİYEL

Gömeç belediye Başkanı Melih Bağcı son gün sahnede yaptığı konuşmada “Beklide yüzümden de okuna bileceği gibi bir haftadır bu alanda güzel bir festival gerçekleştirdik. Altı günün bütün güzelliklerini taçlandıracak bir üstatla beraberiz,  bu akşam sevgili Hüsnü Şenlendiricinin burada olması ile ilgili abim Mehmet bağcıya çok teşekkür ediyorum, Hüsnü Şenlendiricinin burada olmasın da onun çok büyük katkısı var, Bugün altı eylül güzel Gömeç’inizin kurtuluşunun 102. Yıl dönümü Gömeç’i Gömeçlileri ve bu akşamdan sonra dışarıdan gelen herkesin potansiyel bir Gömeçli adayı olduğunu düşünerek tüm Gömeçli adaylarını tüm misafirlerimizi bir kez daha sevgiyle saygıyla selamlıyorum Hoş geldiniz” dedİ.

Konuşmasına devam eden Başkan Bağcı “Bir festival yaptık bu festivali yaparken bu festivalin ortaya bir artı değer bir katma değer koymasını hedefliyorduk. Ortaya konacak artı değerin sadece Türkiye’nin aydınlık yarınlarına eşit ve özgür yarınlarına hizmet etmesini istedik. Demokrasiye barışa özgürlüğe ülkemin aydınlık yarınlarına bu denizin üzerinde uçan martılara kaz dağlarına marda dağlarına dağlarımızın madencilere talan ettirilmemesine olan inancımla umudumla bu ülkenin çocuklarının eşit ve özgür bir eğitim sistemiyle eğitilmesine olan inancımla ülkemin aydınlık yarınlarına olan umudumla sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyor. Bu alanın sizler için tahsis edilmesinde emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, Onlarda sağ olsunlar var olsunlar,Ege denizinin kıyısında barışın sularında herkesin birbirinin ellerinden tutarak ve yıldızlara bakarak yaşamak negüzel şey diye bileceğini hissettirdik iyiki varsınız iyiki hayat var yaşam var yaşamak çok güzel, hep beraber iyi günlerde yaşamak umuduyla sizlere yürekten sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Altı günlük yoğun uğraşlar ve temponun ardından yapılan festivalin  körfezde ve Gömeç’te yaşayan vatandaşlardan tam not almasının haklı gururunu yaşayan, Başkan Bağcı ve çalışma arkadaşları gecenin sonunda çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlenerek altı günün yorgunluğunu attılar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.