DOLAR

34,2930$% 0.5

EURO

37,2236% 0.43

STERLİN

44,7466£% 0.75

GRAM ALTIN

2.988,51%1,17

ÇEYREK ALTIN

5.030,00%0,40

TAM ALTIN

20.054,00%0,37

a

GENEL BAŞKAN ÖZEL BAŞKAN BAĞCI’YA “PROJELERİNİZDE YANINIZDAYIZ” DEDİ.

GENEL BAŞKAN ÖZEL BAŞKAN BAĞCI’YA “PROJELERİNİZDE YANINIZDAYIZ” DEDİ.
0

BEĞENDİM

Gömeç bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ağırladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Gömeç İlçe Başkanlığı ve Gömeç Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerine CHP Gömeç İlçe Başkanlığı’ndan başlayan Özgür Özel, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Gömeç  İlçe Başkanlığı’nda partilileri ile bir araya geldi. Buradan  Gömeç Belediyesi’ne geçti. Gömeç Belediye Başkanı Melih bağcı ile birlikte belediye binası önünde büyük bir kalabalığa hitap ettiler.

 Gömeç Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitap eden CHP Lideri Özel, yaptığı konuşmada Gömeç’ in ve Balıkesir’in sorunlarına da değinen Özel,  AKP döneminde arıtma sorununa çözüm bulunmadığına vurgu yaptı, bu sorunun çözümünün yakın olduğunu, teminatının ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından sonra Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcıyı makamında ziyaret eden Özgür Özel, Gömeç belediyesinin çalışmaları hakkında Başkan Bağcıdan bilgi aldı. Melih bağcının projelerinden etkilendiğini dile getiren Genel  Başkan Özgür Özel  Gömeç belediye başkanı Melih Bağcıya Gömeç için bütün projelerinizde yanınızdayız dedi.

Başkan Bağcı “Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’i Gömeç’imizde ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyduk”dedi.  Gömeç belediyespor forması da Genel başkanın isminin yazdığı 10 numara forma  başkan Bağcıdan genel başkan Özgül Özele  taktım edildi. Ziyaret sonrası makam odasında çekilen hatıra fotoğrafından sonra Genel Başkan programları kapsamında ilçeden ayrıldı.

Ziyaretlerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş,  Mehmet Tüm, Ankara milletvekili umut akdoğan, Belediye başkanları, CHP yöneticileri, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, çok sayıda partili ve vatandaşlar da hazır bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.